× Terug

Branding Ballon Idee

Ballon Idee uit Ermelo heeft zich gespecialiseerd in ballonnen voor feesten, bruiloften, evenementen en meer. Zij onderscheiden zich met creativiteit en vernieuwende balloncreaties. Iets te vieren en versieren? Ballon Idee helpt je graag om er met ballonnen een echt feest van te maken.

Bekijk het resultaat

Opdracht

Het bedrijf bestaat nu ongeveer 1 jaar en is begonnen met een zelfgemaakt logo. Dit heeft goed gewerkt, maar het wordt nu tijd voor een frisse en unieke uitstraling die past bij het bedrijf. Aan Het Ontwerp Departement is gevraagd om een complete branding op de gewenste positionering te ontwerpen. Met een moodboard is het juiste gevoel gezocht voor de uitstraling in de branding!

Oplossing

Ballon Idee maakt balloncreaties voor de feestjes en bruiloften, maar ook voor de B2B-markt, zoals events, openingen en beurzen. Het Ontwerp Departement maakt het liefst logo’s waarin een diepere laag zit. De passie voor ballonnen moet natuurlijk goed naar voren komen en beide doelgroepen, B2C en B2B, aanspreken.

Resultaat

Een origineel logo, waarin de belangrijkste aspecten B, I, ballonnen en passie samen komen in een ballon in de vorm van een B. De negatieve ruimte in de B vormt de “i” van Idee, met een hartje als puntje op de i. Het touwtje slaat rondom de ballon en zorgt voor rust en symmetrie. De bedrijfsnaam is in een wat ronder lettertype en kapitalen gezet, zodat het een chiquere uitstraling krijgt. Toegankelijk met een serieus karakter!

Gonneke van de Kamp

Eigenaar Ballon Idee

Tijd voor een nieuwe stap in je onderneming? Bezoek dan het Ontwerp Departement! Alleen hier wordt met heel veel plezier, passie en creativiteit een perfect logo voor joúw onderneming ontworpen!

Gonneke van de Kamp

Wil je meer weten? Bel naar 0341-562052 of