× Terug

Bedrijfsfotografie Vision in Process

Vision in Process uit Ermelo helpt organisaties bij bedrijfsprocessen in de breedste zin van het woord. Enerzijds door het ontwikkelen van procesbeschrijvingen en werkinstructies, anderzijds bij het organiseren van procesbeheersing en management control. Vision in Process had al snel door dat alleen een goede website met tekst niet voldoende zeggingskracht heeft en schakelde Het Ontwerp Departement in voor de fotografie.

Bekijk het resultaat

Opdracht

Laat met frisse fotografie zien waar Vision in Process uit Ermelo voor staat en wat onze organisatie kan betekenen voor onze prospects. Dit betekent enerzijds foto's waarin de medewerkers hun werk uitvoeren, anderzijds zijn er ook foto's nodig waarin de sfeer en concepten worden uitgebeeld.

Oplossing

Door previsualisatie van alle foto's voor de fotografie-sessie is een fotografielijst opgesteld, zodat er later geen foto's missen. Natuurlijk is er alle ruimte om tijdens het fotograferen te experimenteren.

Resultaat

Fotografie die past bij de Vision in Process, waarin de medewerkers tot hun recht komen tijdens het werk. En met portretten in beeldconcepten die echt laten zien wie zij zijn. Fotografie is zo een sterke toevoeging aan de merkbeleving van de website geworden!

Wil je meer weten? Bel naar 0341-562052 of