× Terug

Medisch Pedicure Groep Apeldoorn

Medisch Pedicure Groep Apeldoorn (MPGA) is een overlegorgaan tussen de medisch pedicuren in Apeldoorn, waarin nieuws, trends en verdere professionalisering worden besproken. Het is een innoverende, gedreven groep medisch pedicures die staan voor kwalitatief hoog niveau van voetverzorging binnen de zorgketen en eerste- en tweedelijnszorg. Door kennis te delen en bijscholingen te organiseren blijft de verzorging van de voeten van zeer hoog niveau. Het Ontwerp Departement verzorgde het concept en logo voor dit samenwerkingsverband.

Bekijk het resultaat

Opdracht

Creƫer een origineel logo voor Medisch Pedicure Groep Apeldoorn waarbij autoriteit, gezondheidszorg en pedicure de belangrijkste pijlers zijn. De uitstraling mag fris zijn en professionaliteit uitdrukken. Op zoek naar inspiratie komen de verschillende vormen van voeten naar voren.

Oplossing

In de zoektocht naar een originele voorstelling, kwamen natuurlijk de esculaap (symbool voor de gezondheidszorg), een kruis en de voet langs. Samen werden dit de symbolen voor MPGA. Met passen en meten zochten wij naar de juiste vorm van voet en gezondheid.

Resultaat

Een origineel logo, waarin de belangrijkste aspecten van de groep, pedicure en medisch, naar voren komen. De vorm van de voet blijft benadrukt in de vorm van de slang rondom de staf.

Silvia de Jonge-Jonker

Lid Medisch Pedicure Groep Apeldoorn

"Bij elke opdracht werd ik netjes meegenomen in het hele proces, had ik inspraak en werd er goed geluisterd naar mijn wensen. Vragen van mijn kant werden zeer snel en correct beantwoord. De afwikkeling ging telkens sneller dan verwacht! De producten die aan mij zijn geleverd zijn van een zeer hoge kwaliteit en dat ook nog voor een zeer acceptabele prijs."

Silvia de Jonge-Jonker

Wil je meer weten? Bel naar 0341-562052 of