× Terug

Wiskerke Onions Logo

Wiskerke Onions uit Kruiningen is de grootste uienexporteur van Nederland. Het logo was verouderd en had niet de juiste uitstraling voor deze innovatieve speler in de voedingsbranche. Het oude logo stond op vrachtwagens, verpakkingen en is al een bekend gezicht over de hele wereld. Daarom is gekozen voor een update van het bestaande logo. De herkenbaarheid blijft zo overeind, maar heeft wel weer een frisse uitstraling. Meer zien van Wiskerke Onions? Bekijk dan ook de bedrijfsfotografie of productfotografie.

Bekijk het resultaat

Opdracht

Ontwikkel een update van het logo van Wiskerke Onions, zodat oude uitingen, zoals signing en verpakkingen, kunnen blijven bestaan.

Oplossing

Het oude logo dient als basis voor de aanpassing. Zo is de ui en de tekst hetzelfde gebleven. Wel is de typografie vernieuwd en is er kleur toegevoegd. Om de Hollandse wortels zichtbaar te maken, is de nederlandse vlag verwerkt in de belijning en heeft de ui een oranje kleur gekregen.

Resultaat

De herkenning naar het oude logo is er nog steeds, maar is weer helemaal naar het nu gehaald. Het gecombineerde gebruik van oude en nieuwe logo stoort niet en voelt als producten van één bedrijf.

Wil je meer weten? Bel naar 0341-562052 of